Thursday, June 26, 2014

Tamat sudah belajar! Alhamdulilah...

Assalamualaikum..w.b.t





Alhamdulilah tamat blajar sudah...hasil tesis ditujukan khas buat insan2 yg tersayang...


Dedikasi khas:



BUAT AYAHANDA & BONDA,
Terima kasih segala dorongan & nasihat yg dicurahkan..

BUAT ADIK BERADIK TERSAYANG,
Insan yg sentiasa ada di kala duka & gembira, penghibur di kala kesepian..

BUAT KAWAN-KAWAN SEKALIAN,
Bersama-sama kita trus mngejar & menggapai kejayaan..perjuangan bkan tamat di sini...

Yeayyy..dah bleh Grad...trima kasih utk dunia ini...trima kasih utk ape yg sy dpt slama ini.

4 comments:

  1. Tahniah . saya dapat tawaran sambung degree kat utm . mintak tolonglah tunjuk ajar life kat uni ni

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum abg, apapun nak ucap tahniah atas kejayaan abg tu

    saya ada satu permintaan, harap abang tak menolaknya lah
    saya nak tahu lebih lanjut tentang bidang ni sebab saya akan pilih ia sebagai pilihan ketiga saya untuk masuk ke U nanti selepas results saya keluar, saya harap abg add saya di fb : www.facebook.com/firdauz97 , saya dh pungah blog abg nk cari fb abg tpi x jumpa .. harap abg dpt bantu saya :) .. sebab saya jumpa blog abg je yg kisah tentang ni ...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete