Wednesday, September 3, 2014

"DARI DUNIA STUDENT KE DUNIA BUSINESS (BIZZKAACHING PHYTOSCIENCE)"

 “DARI DUNIA STUDENT  KE DUNIA PERNIAGAAN “ (Huzaifi Teamkaaching Rich911)

                               "USIA MUDA BUKAN PENGHALANG UNTUK BERJAYA"

BERMINAT UNTUK JOIN? WHASSAP ME 017-8733235.
FACEBOOK :KLIK Huzaifi Efiez
INSTAGRAM: sideincome_onlinebiz

Assalamualaikum w.b.t

Salam Perjuangan
Salam Persahabatan
Salam Kemesraan
Salam Satu Malaysia

Blum lg merasa alam kerja..tp sblum ni rmai inbox ckp dunia kerja tak sama dgn blajar..kerja lebih MENCABAR... Bila dah kerja nanti..confirm dah fikir nk byar #ituini..sewa rumah..bil2..byklaaa lg. Alhamdulilah..Phytoscience jln penyelesaian terbaik…Perniagaan yg sangat ringkas dan mudah..


Sebulan saja dah raih RM 15,000
Bonus Sehari yang agak Lumayan!

Alhamdulilah baru saja menamatkan pelajaranku di UTM, Skudai Johor dlm jurusan Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar & Wilayah dengan (Kepujian)..Syukur Alhamdulilah dipertemukan pula dengan Bizz online ni..sambil2 tunggu panggilan keje..sy tertarik dengan satu bisness yg cukup hebat di mana ia adalah sejenis perniagaan revolusi jaringan (transformasi jaringan sedia ada di bawah syarikat Phytoscience..setakat ni telah mencecah rekod jualan produk RM 20 juta dlm sebulan kerana pemasaran yg lain daripada yg lain..Saya bermula menjalankan bizz ni pda bulan MAC 2014..

Awards- 5 Figure, 6 Figure, 7 Figure Income



Sekitar Event BizKaaching

Majalah Maskulin September 2014

Majalah Maskulin September 2014


Bebas kewangan di usia muda…Thanks Phytoscience..

“Dunia online…senang..cepat…& tepat”
Sy buat hnya online santai di rumah..xterikat pun..bila2 free jer buat..sambil2 bukak FACEBOOK, WHASSAP, WECHAT

Mula Bertindak join di Bulan Mac 2014

Sekitar Event Phytoscience Mei 2014
Alhamdulilah..nama tersenarai penerima 5 Figure Awards


SAPE YANG BOLEH JOIN?

Sape2 saja..asal ada kemahuan dlm diri utk terus berjaya kerana perniagaan ini tidak kira peringkat umur, bekerja atau tidak bekerja masih boleh melakukannya secara santai dan ringkas. Semua org boleh berjaya jika ingin melakukan perubahan dalam hidup…semua org boleh menyertainya & mencuba utk mendapat pendapatan yg lumayan..terletak pd diri anda sendiri..Bizz ni sgt santai sbb ia boleh dilakukan secara OFFLINE  atau ONLINE..Bergantung pd kreativiti individu itu sendiri…


Syukur Alhamdulilah....

PRODUK YANG DITAWARKAN DLM PERNIAGAAN?

Produk yg ditawarkan adalah amat sesuai utk kegunaan semua lapisan masyarakat. Ia merupakan supplemen kesihatan dan memberi tenaga kpd para pengguna..Antara produk-produk yg ada seperti Double Stemcell, Triple Stemcell, Shine Stem,2 Slim dan Snowphhyll




Bizz Penaja Waktu Solat di Berita Harian


Terus jalankan perniagaan ini dan jadikan sebagai dakwah untuk membantu lebih ramai insan mengubah taraf hidup yang lebih baik.. Jangan jadikan alasan "bukan rezeki" punca kita gagal, seolah-olah kita salahkan takdir Allah sedangkan kita sendiri yang tidak berusaha.. Rezeki datang kerana Usaha bukan hanya tunggu rezeki datang sahaja..


Liputan Akhbar- Phytoscience Terbukti!


Xmembebankan..xterikat..bila2 free jer buat income..sy suka buat smbil nonton TV jeeer...relaxkan hidup...

Bukan senang nk tgk bnda yg senang..bila dah TERLIHAT...grab ajooo...berminat utk tau dgn lebih details PM sajoo or whassap sy 



017-8733235

No comments:

Post a Comment